SuomiNordic Blog

Kaikkien pelaajien on opittava yksinkertainen totuus: riippumatta tietyn ottelun tai kilpailun tuloksista, vedonvälittäjä on aina kannattava. Kokemattomien pelaajien joukossa on mielipide, että vedonvälittäjät pyrkivät hinnalla millä hyvänsä arvaamaan urheilupelien tulokset.

Mutta minä, Vitaly Kush, sanon sinulle: tämä ei ole lainkaan!
Todellinen haaste vedonvälittäjille

– tämä houkuttelee mahdollisimman monta pelaajaa, kasvattaa markkina-asemaa.

Jos vedonvälittäjät yrittävät ennustaa jotain, vain summa, jonka pelaajat kuluttavat tapahtumaan asettaessaan erilaisia ​​kertoimia.

Mutta kuinka vedonvälittäjät onnistuvat rakentamaan SuomiNordic Blog työnsä aina kannattavaksi? Mikä on salaisuus?

Vedonvälittäjillä on kaksi pääasiallista työtapaa. Selitän ne tarkemmin.

Ensimmäinen menetelmä on kertoimen muuttaminen houkuttelemaan pelaajia panostamaan tietyn tapahtuman tulokseen. Oletetaan, että pelaajat kiinnittävät vain vähän huomiota tiettyyn joukkueeseen. Vedonvälittäjä kasvattaa kertoimia. Tämä vaikuttaa heti pelaajiin, ja he tekevät vedot vedonlyöntiyritykselle kannattavaksi.

Toinen menetelmä on hinnoittelu. Viinin kaarevuuden estämiseksi mihin tahansa suuntaan vedonvälittäjät kieltävät korkeat panokset tietyn tapahtuman tulokselle. Tyypillisesti tällaisia ​​rajoituksia sovelletaan asetettaessa vetoja tapahtumiin kaukana ensimmäisestä sijoituksesta. Toisin sanoen, kun ei ole varmuutta siitä, että vedonvälittäjä pystyy houkuttelemaan tarpeeksi pelaajia, keräämään heiltä oikean summan ja siten varmistamaan voiton.

On selvää, että mitä suurempi tapahtuma, sitä suurempia vedonlyönnin asettamat rajat. Tässä on esimerkki. British Premier League -pelissä vedot voivat saavuttaa satoja tuhansia euroja. Mutta Latvian pääliigan mahdollinen enimmäismäärä on vain 500 euroa. Tämä johtuu siitä, että Latvialaisten tilanteessa on todennäköisesti mahdotonta tasapainottaa korkeita panoksia. Vedonvälittäjä on riippuvainen kilpailun tuloksista.

Ja tätä hän ei voi sääntöjensä perusteella millään tavoin myöntää! Lisäksi rajajärjestelmä itse asiassa suojaa vedonvälittäjää häikäilemättömien pelaajien toimilta. Toisin sanoen vedonvälittäjät eivät voi tehdä ilman rajoituksia.