Betsafe lukittu bonuksiin

Vedonvälittäjä Betsafe kehittää aktiivisesti bonusohjelmaa houkutella uusia pelaajia. Siksi vuodesta 2018 alkaen vedonvälittäjä on ottanut käyttöön uusien pelaajien ja olemassa olevien pelaajien palkkiojärjestelmän. Seuraavaksi tarkastelemme yksityiskohtaisesti kaikkia bonuksia, niiden vastaanottoehtoja ja niiden käyttöä. Vedonvälittäjällä on myös myynninedistämiskoodien järjestelmä, joka antaa lisämaksun pelaajalle.
Hanki bonus Rekisteröinti

BonusBetsafe rekisteröinnin yhteydessä

Bonus rekisteröityessä Betsafeissä – 100 euroa ensimmäisestä talletuksesta.

Miten saada: Jokainen uusi pelaaja, joka on rekisteröitynyt Betsafeiin, saa 100% bonuksen ensimmäisen talletuksen täydentämisestä bonustilille. Vähimmäismäärä on 1 EUR, enintään 100 euroa. Toisin sanoen, jos täydennät tiliäsi 80 euroa, niin toinen 80 euroa menee bonustilillesi. Tärkeää: Suosittelemme, että teet ensimmäisen talletuksesi 100 euron suuruiseksi, jotta saat enimmäisbonuksen. Rekisteröitymistä varten sinun on löydettävä Betsafe com: n virallinen sivusto, jos haluat mennä siihen betsafe lukittu bonuksiin, tai etsiä Internetissä Betsafe-työpeiliä tänään.

Edellytykset: Ensinnäkin sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että bonus ei pala 30 päivän kuluttua, jos sitä ei toisteta. Tätä bonusta voi pelata vain laskemalla viisi kertaa pikalähetyksessä. Samanaikaisesti jokaisen pikalähetyksen tulee koostua vähintään kolmesta tapahtumasta, joiden vähimmäiskerroin on 1,4.

Betsafe com mennä
Vapaa veto mel-vedosta

Vedonvälittäjä Betsafe antaa kaikille pelaajille 30 euron suuruisen ilmaistarjouksen vedonlyönnistä. 20 vedonlyöntiä sivustolla, ja 10 vedot mobiilisovelluksen kautta. Tämän bonuksen tärkeimmät ominaisuudet:

Bonusta veloitetaan, kun talletat tilin 10 euroa
Täydennyksen määrä (10 euroa, jonka olet hävittänyt) olisi asetettava tapahtumaan, jossa on vähintään 1,5
Freebet (20 euroa) on asetettava kolmelle tapahtumalle vähintään 4-kertaisella ilmaisulla, jonka kerroin on vähintään 1,4.
Vapautus mobiilisovelluksessa (10 euroa) voidaan toimittaa vain Betsafe-sovelluksen kautta.
Bonuksen vanhentumisaika on 7 päivää
Vain uusille pelaajille Betsafe
Ei pinoa muita bonuksia.