Betsafe

Konto Valutor

Ett spelkonto i Betsafe kan endast göras i ryska rubel.

Skatt på vinster

Anm .: I enlighet med punkt 1 i art. 214.7 i Ryska federationens skattelagstiftning, vid betalning av vinster till kunden måste bokmakaren hålla ut skatt på personlig inkomst på 13%. Skatten dras av från skillnaden mellan utbetalningsbeloppet och mängden av den interaktiva satsning som gjorts.

Linje och vadslagning

Förmatch

I linjen “Betsafe” ca 13 sporter. Målningen är bred. Vid ett toppmöte i fotboll finns det ungefär 500 val: Europas handikapp och asiatiska handikapp, vanliga och asiatiska summor för matchen och halvtid, ett rikt utbud av spel på statistik, exakt poäng, individuella indikatorer och även kombinerade satsningar.

Medelmarginalen i Prematch är 7,5%.

Lever

Bredden på linjen och målningen “Betsafe” i genomsnittet. Listan för den upopulära fotbollsmatchen under evenemanget som bookmakeren erbjuder nära 100 val.

Den genomsnittliga marginen i levande – 8%.

Minsta och maximala priser

Minsta insatsen på varje evenemang är 10 rubel.

Plattform och mobilspel

Klienter har tillgång till inhemska iOS- och Android-applikationer med möjlighet att registrera, deponera och ta ut pengar. Mobilversion av webbplatsen saknas.

Produkter

BC “Betsafe” erbjuder följande produkter:

  • sportspel;
  • eSports satsningar;
  • lotteri.

Du kan satsa på show business, TV-program.

Det erbjuder kunder ett matchcenter med sportstatistik.

Stöd

Supporttjänsten för BC Betsafe är öppen dygnet runt. Operatörerna svarar via e-post och telefon.

Du kan hitta supportkontaktinformation nedan på denna recension sida.

Verifiering

För att använda tjänsterna av “Betsafe”, registrera dig på bookmakerens hemsida och registrera dig på webbplatsen för TSUPIS Online Betting Translation Center eller länka ditt konto till ett befintligt konto på TSUPIS webbplats. Därefter måste du skicka personliga identifieringar i ett av vadslagningsföretagets satsningsställen. Visa passet till PPP-operatören och ange den sexsiffriga koden som mottogs under registreringen av kontot.

Se här: betsafe