ПОГЛЯД: Велика партія повинна була закінчитися. Навіть чехи вразливі в тенісі

З 2011 року селекція Петра Пала підняла трофей шість разів, в решту двох років він потрапив у півфінал. Зараз бараж – новий, підступний досвід. Швейцарія, Іспанія, Латвія, Канада загрожують небезпеці.

І, можливо, це все символічно. Крім того, Кубок ФРС може зіткнутися з аналогічними змінами до свого чоловічого еквівалента Кубка Девіса, що, безумовно, завершить одну епоху (і, можливо, весь загін буде марний). Її останнє десятиліття було написано чеською мовою, чому вона припиняє платити після Румунії?

Година закриття великої партії

Чеський теніс має двох безперечних суперзірок: Петру Квітову та Кароліну Пліскову.Перший вибачився після багаторічної участі, другий зумів «примусовий» тріумф над Бузарнеску, а Халеп бився однаково, але впав у три сети. Барбора Стрекова, тенісистка маленької фігури та гігантської, часом невгамовної душі. Перший закриває її кар’єру, другий прощається з національними кольорами минулого року після перемоги проти США. Коли турнір потрапив у стан 2: 2, він робив ставки на парні пари. Привид Чемпіонів. Віра у власні сили. І так, багато разів користь спортивної долі.Все це змішувало алкогольний коктейль; урочистості ніколи не закінчувалися.

Але хоча Євро-футбол зараз майже запрошує будь-яку іншу націю, лише вісім країн досі грають в елітній групі Кубка Федератів. Концентрація чудових гравців велика, бажання прорватися також. Подружжя Квітова, Плішкова теж були виняткові в цьому середовищі – саме тому чехи у минулому році у півфіналі грали в домашньому дуеті Керберова, Ґоргес у Німеччині. Румуни мали гарячий Халеп. Пала додав прощання, а Катерина Синякова та Маркета Вондрушова досі не мають формату ПК, КП.Після багатьох років переможних пар, одна з найкваліфікованіших пар на планеті, подвійний чемпіон Великого шолому Сіняк та Барбора Крейчкова, тепер не змогла зробити остаточний крок.

Тепер, з іншого боку, нам не вистачало декількох кульок, – сказав капітан Пала.

Розумний підхід. Виняткові епохи підступні, будь-яка рання поразка після них діє як вибух. Але це не було б справедливою оцінкою, а лише нагадуванням про реальність. Чехи без найсильнішої лінійки вразливі, як і будь-яка інша команда в першій вісімці.І для кожної сторони є своя година закриття.

Це закінчилося о 21:26 у неділю.