ЛеБрон – ціль насмішок, Лейкерс не перешкоджає. Голден Стейт боявся перемоги

У них не було проблем в атаці LA Lakers, вони показали це проти Філадельфії, особливо в першій чверті, набравши 40 очок з командною успішністю понад 60 відсотків.

У цьому розділі гри лише Кайл Кузьма зумів 23 очки. Це був останній раз, коли Кобе Брайант робив золоту майку у своєму прощальному матчі з Ютою три роки тому. Шестерс набирав щонайменше 33 очки в кожній чверті і не сповільнювався до кінця команди гостей.Вперше вони значно підскочили в кінці першого тайму, а в четвертій частині різниця між суперниками зросла до 26 очок.

Каннанада розпочав найрезонансніший з останніх підкріплень Тобіас Харріс, зрештою автор 22 очок, шести підборів та шести передач. Потім приєднався Джоел Ембіід, який поступово набирав 37 очок плюс 14 підбирань. Дж. Дж. Редік додав 21 бал, Джиммі Батлер – 15 балів.

Т. Дж. МакКоннелл зумів 13 очок, Бобан Мар’янанов 10 очок, а Бен Сіммонс набрав лише вісім очок і сім передач проти свого наставника Джеймса.Кайл Кузьма, який так добре стартував, врешті дістався до 39 очок і провів на полі лише 32 хвилини. JaVale McGee забезпечив 21 очко і 13 підбирань для Лейкерів, а Брендон Інграм приєднався до 19 очок.

Леброн Джеймс досяг потрійного дубля з 18 очками, 10 підборами та дев’ятьма передачами. “Приємна” звичка глядачів на Східній конференції, що кричала на Джеймса, нещодавно запущена в Індіанаполісі, цього разу скандувала “Кобе краще”. У середу належали, забили вісім колишніх товаришів по команді.

До останньої секунди перемога велася між Голден Стейт та Маямі .Збірна Каліфорнії вдома виграла 120: 118. Але доля матчу вирішила відвідати Діона Офіціантів, коли він пропустив трійку – і спроба Адама Адебея вирівняти також була невдалою. Воїни лише один за лідером Мілуокі.

Тож героями матчу стали Кевін Дюрант, який закрив свій 39-бальний рекорд зі 118: 118, і ДеМаркус Кузенз, який стрибнув за п’ять секунд до атаки. а потім не вагався у вільному кидці. Дюрант, який набрав навіть 11 воїнів поспіль і набрав шість підборів у кінці, доповнив Клей Томпсон з 29 очками (шість трійки допоміг, 14 в останній чверті) та Стівен Керрі з 25 очками (п’ять трійки). Дреймонд Грін зумів лише п’ять очок, але також 14 підборів та сім передач.ДеМаркус Кузенс знаходиться на семи балах.

Загалом велике стрілецьке тріо Дуранта, Керрі та Томпсона набрало 93 бали, що є третім за величиною загальним числом. Вони вже побили 90 очок разом вісім разів. І всі вісім воїнів перемогли. Тепло має шкодувати про те, що в першій чверті відзначився лідером на 19 очок. Вони втратили його порівняно скоро, і в останній частині вони повернули розвиток з мінус восьми. Джош Річардсон привів їх із особистим рекордом 37 очок, забив вісім трійців, Діон Офіціанти спалахнув 24 очки і трійки повернув шість, Джастіс Вінслоу допоміг 22 очки та шість підйомів.Хассан Уайтсайд був на 13 очок та 14 підбирань.

Двіан Уейд переглянув ще одне прощальне відео, набрав 10 очок, дев’ять разів асистував, шість разів відскочив і міняв майку на Керрі.

нас, перш ніж ми потрапили в матч. Ми почали так, ніби їхали кудись на недільну прогулянку по парку, а суперник грав із великим ентузіазмом. Але тоді ми це зробили », – сказав Дюрант.

Начебто, гості не розійшлися на свій розсуд 8:26, і в одній із ключових подій застереження щодо чистоти виходу Дюранта. “Свистувати в такі моменти нелегко, але всі це бачили”, – сказав переможений тренер Ерік Споелстра.П’ятий відступ Маямі в шести матчах драматизує плей-офф плей-офф на Східній конференції. і половина до кінця. Блейзери могли лише опуститися.

Тім Хардавей-молодший. допомогли набрати 24 очки в матчі, подолали 5000 набраних очок та 700 успішних трійків. Піддушка Дуайта Пауелла допомогла 13 очок та вісім підйомів. Доріан Фінні-Сміт набрав 11 очок і шість підбирань.Деміан Ліллард був найкращим бомбардиром усього матчу з 30 очками (він змінив шість трійців), Блейзерс вів в основному в третій чверті з 21 очком, фінішував у підсумку Однак цього не сталося.Юсуф Нурчич перед стрільбою набрав 18 очок (стрілянина 9/11) та 10 підборів, а К. Дж. Макколл залишився на 14 очок, перетворивши лише шість із 17 пострілів. Марвін Баглі III. спалахнув особистий максимум 32 очки, додав сім підборів і привів Сакраменто до перемоги над Фенікс 117: 104. Це був перший матч проти всього його рідного міста Арізона минулого року та перший поєдинок із лідером чернетки Диандером Айтоном (16 очок та дев’ять підбирань). У четвертій частині Беглі набрав 12 очок поспіль.

Бадді Хілд виконав 18 очок та шість підборів, Де’Арон Фокс 17 очок, дев’ять передач та шість підборів, Богдан Богданович – 14 очок та Неманья Беліца з Вільямом Каулі-Штейн на 10 очок плюс вісім підйомів.Kings виграли п’яту з останніх шести ігор.

Suns, з іншого боку, потрапив у матч 14 поспіль. Також вони не допомогли Девіну Букеру повернутися до лінії стегна, забивши 27 очок, вісім підйомів та шість передач. 18 очок Джоша Джексона, п’ять підйомів і три блоки, Рішан Холмс атакував подвійний дубль з 10 очок та дев’яти підборами.

Нікола Вучевич набрав 19 очок та 12 підборів, Терренс Росс додав 18 очок та шість підборів, а Еван Фурньє забезпечив 17 очок плюс сім передач. І Джонатан Ісаак додав п’ять блоків до своїх 17 очок. В одному з атак він тричі заблокував Джона Коллінза, імітуючи знамениту акцію Хакема Оладжувона.

D. Дж.Августин провів Magic, щоб виграти 14 очок і 10 передач, Аарон Гордон допоміг 12 очок, а Вес Івунд допоміг 10 очок і сім підйомів. . У першому таймі він згорів, за дев’ять хвилин його двічі заблокували та чотири рази порушили. Коллінз та Кевін Юртер набрали 15 очок, Трі Янг – 13 очок, сім передач та п’ять підбирань. Джеремі Лін набрав 12 балів.