Вемола повідомляє про передачу, його адвокат чекає суду. Вег уже з нетерпінням чекає

“Про передачу обговорювали давно. Протягом багатьох років я обіцяю вести чехословацьку боротьбу століття з Вегом. Я виявив, що інакше це не вийде. І коли я обіцяю своїм шанувальникам, я це виконую. Я також пообіцяв побити Самуеля Криштофіча, саме так “, – сказав Вемола. .

XFN, в якій Вемол боровся дотепер, стверджує, що має дійсний контракт із борцем. Що чеський воїн не має права чи підстав скасовувати контракт. «Пан Вемола намагався в односторонньому порядку розірвати договір, ми не визнаємо його.Нам доведеться вжити юридичних дій і попросити суд вжити запобіжних заходів, щоб не допустити до участі в змаганнях », – сказав Кареш iDNES.cz. інша сторона. Ми хотіли б нагадати пану Вемолу та будь-якому потенційному зацікавленому в його послугах, що правила повинні застосовуватися для всіх “, – заявив XFN на своїй сторінці у Facebook у понеділок увечері після виступу Вемоли на прес-конференції.

Депутат Вемола Міхал Дітріх не боїться. “У нас все обгрунтоване, ми, мабуть, зіткнемося з ними в суді, але переможемо”, – сказав Дітріх.

І коли Вемола вперше з’явиться в восьмикутнику в новій організації? Йому хотілося б термін 16.Березень в Остраві (як не парадоксально, в той же день він мав битися з Мартіном Шолком під XFN у Брно), але він ще не є суперником.

p> А що говорить словацький бульман Аттіла Вег про можливий приїзд Вемоли? «Я радий, що Карліто зрозумів, що ця організація – номер один. І я не буду маскуватися, Карліто дуже сильний, – засміявся він. Їх бій повинен відбутися десь у 2019 році.У червні в Празі відбулося відплату між ним та Патріком Кінклом. “Колись Кінкл кричав, що Габор Борарос прийде бити Октагон, тож і відпустіть Кінкла”, – бачить шлях Вемола.

так було. Можливо, його вперті шанувальники можуть це побачити. Я продовжую, для мене це така маленька перемога. Я завжди буду розлючений тим, що програв чеському ММА Ленсу Армстронгу. Але я піднімусь над цим і привітаюся з камерою UFC. Леви вичерпаються першими », – заявив Кінкл у Facebook у понеділок ввечері.Він попросив вибачення за це, але ВМА Октагон не планує жодної компенсації. «XFN навмисно брехав людям, це їхня проблема. Нам шкода, але ми не можемо заплатити за це, – сказав промоутер MMA Oktagon Ondřej Novotný.