Vítkovice vs. Olomouc: play-off Betfair și elita șase

Următorul pas mai aproape de scopul lor jucătorii sunt echipa Vítkovice Steel. În etapa a 50-a jucat la domiciliu Extraliga Olomouc 4: 1 și două tururi înainte de Betfair pariuri bonus sfârșitul din nou a zecea abordat de producători de oțel Trinec bază

„Toată lumea ar spune că nu ar trebui să se uite nici în sus, nici în jos, dar. mă uit la masa „, a declarat Vitkovice atacantul Lukas Kucsera, care Betfair duminică pentru primul său gol de trecere întreg și a marcat el însuși a doua. “Nu vom face nimic cu rezultatele altora. Trebuie să ne concentrăm pe noi înșine și arată o altă performanță bună pentru a obține mai multe puncte. „

Vítkovice ajutat să câștige lor foarte anumite proceduri Olomouc portarul Branislav Konrad. “Eram ca o trambulină.Totul reflectat de la mine, nu-mi amintesc Betfair o lovitură sau o șansă serioasă pe care l-am acoperit, iar primul gol am pornit pucul în trei faze. Dacă l-am ținut, țelul nu va cădea “, regretă Conrad.

În special, dar el a iritat-o ​​a doua poarta, atunci când a fost la începutul celei de a doua prin a treia împușcat prins Kucsera-back. “M-am uitat din Betfair dreapta și am văzut că jucătorul sa retras și a concediat. Apoi probabil am pierdut pucul un pic. A trebuit să mă duc la cealaltă parte și să prind corpul. Am crezut că fixative de captură, dar a prins…„

A fost al doilea gol al jocului rupt. “Am avut un început mai lent. După prima treime am spus că trebuie să adăugăm în patinaj. După prima parte am făcut-o, dar nu eram Betfair mai buni. Ne-a dat lovituri, apoi am jucat organizat înapoi.Chiar dacă Olomouc părea să ne fi opus, nu l-am lăsat să plece “, a spus antrenorul echipei Vítkovický, Ladislav Svozil.

“Și nu am avut nici măcar câteva șanse, de două ori, de trei ori, de două la unu. Dar ceea ce, mai mult de trei puncte am putea ajunge, pentru a câștiga Betfair suntem foarte multumiti „a spus Svozil.

“ acasă ea, deoarece a doua garda a treia, au fost mai active, „antrenorul a recunoscut Zdenek Venera Olomouc. „În plus, ea a sprijinit Betfair sala de aglomerat (7,825 spectatori -. Ed. Nn)., Asa ca a fost da drumul“

Dar echipa de hochei Olomouc la un confortabil de șase Betfair puncte de plumb, care le-a dat pace vineri după-amiază, de trei zile aproape a dispărut.

Doua infrangeri la rand, iar realizările vice-versa Chomutov reduce diferența dintre echipele din locul al șaselea și al șaptelea pe un singur punct.Și el ar putea Betfair fi plecat dacă ieri Piraților din Hradec Kralove a pierdut două goluri de plumb.

Până în prezent, cu toate acestea, nimic nu se pierde și ar fi prematur să arunce robinete în runda preliminară. Subestimarea din toate părțile este urmărită Betfair timp de doi ani de la avansarea la extraliga și au fost mereu surprinși. Vor face, de asemenea, finisarea părții centrale?

“Vorbim despre asta, am vrea Betfair să o facem șase. Acum trebuie să bată Litvinov și apoi vom vedea „, Conrad invitat fanii la duel de marți, care plecharéně începe la 17.20.

Vítkovice va avea o altă Betfair șansă de a ataca Trinec și proiectul în sine o duzină marți, când a găzduit, de asemenea, liderii de la 17.20 Liberec.