Vedonlyönti bonukset

Useissa artikkeleissani suosittelin tilaajilleni tekemään ennusteiden mukaan vetoja tasaisesti jakelen pankkini tasaisesti ja suorittamalla perusteellisen analyysin urheilun ennusteista. Itse asiassa, kun jaat pankkisi 10 osaan, pelaat jo tasaisena, mutta turvallisin ja luotettavin ammattilaiset ovat 1-5 prosenttia (mutta enintään 5%, enemmän – riski!) Pankista yhdellä panoksella!

Lisätietoja litteästä urheiluvedonlyönti strategiasta

Ammatillisessa kapperissa erittäin suuri etu aloittelijoille on heidän psyykensä hallinta ja pankin tasainen jakautuminen. Esimerkiksi viimeisissä Mestarien liigan pelissä Liverpool – Bavaria, useimmat vedonlyöjät ja fanit odottivat tavoitteita molemmilta joukkueilta. Tiedämme tuloksen, lopputulos 0-0 toi paljon rahaa vedonvälittäjille ympäri maailmaa. Niinpä tavallinen tuuletin tai kokematon pelaaja halusi katsella tätä peliä, piristää tiiminsä ja laittaa sen BC: hen.

Aloittelijan psykologia ei salli pelata pitkään ja odottaa tuloja kaukaiselta. Monet vedonlyöjät, joilla oli 10 000 ruplaa taskuissaan, latasivat välittömästi koko summan tai vedonlyönti bonukset puolet pankista “Molemmat pisteet kyllä” -vetoon. Se on ymmärrettävää, koska joukkueet ovat saamassa paljon tänä kaudella. Ja ne, jotka käyttivät tasaista strategiaa, panivat 2-5 prosenttia pankista, ja menettivät 200-500 ruplaa, ei 5-10 tuhatta! Mielestäni ero on ilmeinen ja selkeä!

Tasaisen strategian haitat ja edut

Litteän pelin taktiikan haittapuoli on ehkä vain yksi – tämä on mahdollinen pitkä merkintäaika. Sallikaa minun selittää, katso tasainen oikeuttaa itsensä vain tyypin enemmän / vähemmän, tasaisesti / pariton, jne., Eli jossa on kaksi vastakkaista tulosta, hinnoilla. Tässä tapauksessa odotukset ovat 50 prosenttia. Voittoa varten tarvitset noin 6-7 positiivista tulosta 10: stä, joiden suhde on 1,7-1,9. Pitkän ajan voitot voivat siis olla suunnilleen samalla tasolla ja voimakkaasti kasvaa, ja sitten kapper asettaa suuren määrän pysähdys “luottamusta”, esimerkiksi puolet pankista tai jopa koko summan. Ja sata prosenttia tapahtumista, kuten olemme nähneet pelissä, Liverpool-Baijeri eivät yleensä mene. Tasaisen strategian pelaaminen on melko rutiini, mutta tämä on kaikkein luotettavin taktiikka, joka tuo pelaajan tulokseen.