Szabad az unalmas hűtőszekrénytől

A Fiver egyszerű álmai. Nem kérünk sokat az életben. A tető a fejünk fölött, egy halom rongy a sarokban, hogy aludjon, és a Tin állandó szállítása, hogy megakadályozza a legrosszabb sötétséget. Néha, ha szerencsénk van, egy félig elfogyasztott szendvicset találunk a táplálkozáshoz, mielőtt észrevennénk, hogy valójában nem ugrott, hanem inkább egy pop-up húzott sertésbúza, és egy csípő, aki fél kalapot visel és ironikus Mel és Kim póló, aki kinyújtotta a tetovált kezét, és £ 13,50-t kért.

Egy másik egyszerű dolog, amit életünkben kérünk, legalább néhány napig szabadon maradhat unalmas hűtőszekrény, amely Anglia, Wayne Rooney vagy Anglia és Wayne Rooney beszél. És mivel szeret minket, mert mindannyiunkat szeret, a Premier Liga itt van, hogy segítsen nekünk.A nemzetközi labdarúgás végtelen őrlése eltűnt (egy kicsit), és a belföldi labdarúgás végtelen őrlése ismét itt van. Szóval mi van a boltban? Nos, először Claudio Ranieri rövid időre szünetet tart futballvezetőként, és gyalogművészeti kiállítássá válik, internetes sportfogadás amelynek témája a „Living Well Is The Best Revenge”, ahogy visszatér a Stamford-hídhoz, mint Premier League-bajnok, elégedett és boldog. Időközben a régi munkáltatók, Chelsea összezavarodnak a zavaros identitásukkal, és a szörnyű érzéssel, hogy nem tudnak megbirkózni a 76-as sima öreg John Terry-vel, annak ellenére, hogy kétségbeesették, hogy félretették ezt a mankót, de nem képesek, mint Tony Soprano és Dr Melfi. Másutt Londonban Bob Bradley, egy férfi, akit egy pillantást vetett át a kevlaron, átveszi az első Swansea-játékát, az Arsenal-on.Normál körülmények között ez egy 2-0 otthoni győzelmet (Sánchez 76, Giroud 89) írná meg, de amikor a hattyúk új vezetője valaki, aki úgy néz ki, mintha ki tudna dobni egy medve, ha akarja, bármi lehetséges. Premier League: 10 dolog, amit érdemes megnézni ezen a hétvégén További részletek

Van még Manchester City és Everton is, kevésbé egy labdarúgó-mérkőzés, és ideális alkalom arra, hogy Ronald Koeman félretegye Pep Guardiola-t és megkérje őt a döntéshozók számjegyeit, és ha nem, akkor küldje el őket egy üzenetben.Semmi képzelet, csak “Ronald azt mondja hi, és megváltoztatta telefonszámát az úton, mert nehezen tudok megragadni?” Aztán Stoke-ban ott van az Ennui Derby, ahogy Sunderland jön a városba, ahol David Moyes és Ailsa a Home and Away-tól a Manchester egyik oldalának megtartásával kapcsolatos történeteket cserélhet, csak azért, hogy valóban meggondolja a dolgokat. A Tottenham először a West Brom-ot játszotta azóta, hogy a második félidőt követően a tavalyi szezon végén, amikor az alsó hirtelen elesett a szezonjukból, és a kerekek kipirultak. Feltehetően Mauricio Pochettino fő gondja az, hogy játékosai átvették PTSD-jüket.És akkor ott van a Crystal Palace v West Ham, ahol a Handsome Pards táncol az elvesztett ellenfelén, mielőtt későn eszébe jutna, hogy hamarosan lehet, hogy munkát végez az FA-nál, és meg tudta tenni a méltóság fenntartását. Mégis, amikor te vagy a király, meg tudod csinálni, amit akarsz. tudatában van annak, hogy biztosan a klub első választása volt, és abszolút nem csak online sportfogadás kétszeresen győződtek meg róla, hogy nem tudnak senkit jobban bejutni. A déli partra utazik, ahol Bournemouth vár. Tehát ott megyünk. Ez pár napig tartsa a sötétséget öbölben. Hétfőig, amikor mindenki újra Rooney-ról beszél.Ó, istenek. HÍREK HÍREK

A fellebbezés megengedett, miután a bírák két állampolgárnak adtak előnyt az állítólagos áldozatnak, hogy kifejezett bizonyítékot adjanak a bíróságon a szexuális életéről, egy ritka mozgalomról, amely széles körben elterjedt elítélték a női támogató csoportok és kampányozók. Az egyik csoport, a nők a repce ellen (WAR), azt mondta a Guardiannak, hogy „az autóbusszal és lovakkal” döntést hoztak az áldozatok védelmét célzó jogszabályok útján, és megakadályozhatják, hogy más bántalmazott nők félnek attól, hogy felmerüljenek a szexuális életükről. NAP

„Négy-nyolc óra két játék között – hogyan működik ez? És akkor ott ülsz, és azt mondod: „Nem járt túl jól, hogyan történt ez?” Vagy „Sérülések. Ó, és ez a holland srác azt mondja: „A képzés nem túl jó”. Hogyan készítesz fel egy csapatot erre?Nem úgy hangzik, mintha helyes lenne ”- amikor Raymond V-n nem mozdul el, Jürgen Klopp a karácsonyi játékok listájáról – a gesztenye kiárasztásával -, hogy az ilyen szorosan csomagolt ünnepi menetrend az oka Angliában versenyeken. Ismét a Liverpool-nak kétszer kell játszania 46 órán belül. MEGJELENÍTETT VÉLEMÉNY

Ha egy tartalék 25 perc alatt találja magát…gyere, olvasd el a The Fiver-t, persze 25 perc alatt lesz … Majd nézze meg az új Guardian dokumentumfilm sorozat legújabb kínálatát: Desert Fire, a Kurdisztán labdarúgó-válogatott és a „lázadó” világbajnokság. Facebook Twitter Pinterest FIVER LETEREK

„A világbajnokság bővítéséről szóló összes beszélgetés fényében úgy gondolom, hogy a válasz az arcunkra bámul.Egyszerűen bontsa ki a világbajnokság döntőjét mind a 209 támogatható nemzeti csapatra, így valóban szuper-befogadó, de távolítsa el az unalmas régi minősítési szakaszt. A fogás azt jelenti, hogy a versenyablakot négy hétről valószínűleg fogadások az interneten körülbelül két-három évre kell kiterjeszteni, és esetleg globálisabb alapon játszani. Bár itt van egy gondolat, hogy különlegessé tegyük az utolsó 32 csapatot, és rövid időre a fogadó országban játszanak. A gyakorlatban ez a kicsit több gondolatra lehet szükség ”- James Nott.

„ Távol legyen tőlem, hogy megvédjem a Derby megyei új vezetőt, de Steve McClaren nem igazán vezette a formáját egy sziklára , Thelma és Louise-stílus (tegnapi fiver), utoljára ott volt.Első szezonban eljuttatta őket a végső döntőbe, ahol valóban meg kellett volna győzniük a QPR-t, és a következő szezonban, amikor a szezon utolsó mérkőzésén elhagyták a játékokat (igaz, hogy kevesebb volt, mint tökéletes bejárat), amely után meghívást kapott egy négyzetgyök kiszámítására, majd tegye meg. Ne feledje, hogy ha az FC Twente második eljövetelét meg akarja csinálni, akkor ugyanez a számítás valószínűleg a szezon végére szól.Mégis, a Sunderland valószínűleg akkor keres egy menedzsert, és lehetőséget ad neki egy harmadik észak-keleti klub kezelésére, mielőtt befejezte a tiszta sweepet a Hartlepoolban – Martyn Wilson.

“Minden rajongó A Twitter annyira elkeseredett Anthony Taylornak, aki túlságosan közel áll az egyik csapathoz, aki a hétfő éjszakai Liverpoolban játszott, vagy a Manchester United mérkőzésen (a tegnapi bitet és a bobokat) teljesen helyes. Nyilvánvaló, hogy a Wythenshawe és az Anfield közötti 36 mérföld túl kevés ahhoz, hogy garantálja a pártatlanságot ”- Will Wardley. de nem támogat minket.Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket, ha egyszeri vagy ismétlődő hozzájárulást nyújt. kirabolták egy boksznapi játékot, de hat napon belül háromszor kell játszaniuk.Legalábbis a játékosok karácsonykor egy karácsonyt kaphatnak, így hinták és körforgalmúak.

José Mourinho várakozással tekint az anfieldi pantomin gazemberre hétfőn este, de sürgette a támogatókat, hogy ne lépjenek át a Hillsborough vagy a müncheni katasztrófák kántálásával. „A futballban van néhány labdarúgó-tragédiánk… és pozitívan tudod szórakozni” – mondta. „De az emberi tragédia sokkal komolyabb.”

A QPR Jimmy Floyd Hasselbainknak teljes körű támogatást kapott, miután megvizsgálta az észrevételeit, amelyeket a Telegraph jelentéseinek fedezésére tett. a kért információk ”.

Ronald Koeman, egy másik holland srác, már több hete volt Martin O’Neill-ben, mondván, hogy az O’Ireland köztársasági vezetője megölte James McCarthyt a múlt héten négy nappal kétszer játszott.Meg kell jegyezni, hogy McCarthy nem szenvedett semmilyen kedvezőtlen hatást az íngyökérre, amely hat hétig uralkodott, és valóban javította a fitneszét mindkét játék lejátszásával. Otthon és az Away elégedetlen Wales-szel a „kompromisszumra”, Joe Allenre, aki 1958 óta 1952 óta segíti a csapatot, hogy segítsen csapata számára. a Doom-templomról a legújabb Football Weekly Extra-ban, az abszolút szörnyben. Kali ma !! Még többet szeretne?

Hogyan alakítják ki a Premier League címadói (és az Everton) eddig?Íróink a Black & amp; A Decker Cordless 18V-os kivezetése és fúrása le van [más elektromos kéziszerszámok – Fiver Ed].

A hét hatodik örömének vezetői debütálása, Paul Doyle jóvoltából.

a feladat Swansea Bob Bradley-nak, Stuart James jóvoltából.

Andy Hunter kapusokat beszél. Pontosabban, Liverpool Loris Karius.

Neil Warnock szeme a rekord nyolcadik promócióra került, miután átvette a Cardiffot. Dudál! Itt van Nick Miller.

Ó, és ha ez a te dolgod… követheted a Big Social FaceSpace-et. ÉS AZ INTÉZKEDÉS, TÖRÖK! A VILÁGÍTÁS KÉPZÉSE, AMELY MOST?