Standard type spill – et spill på det totale resultatet av konfrontasjonen

Typer av innsatser på boksing:

Sats på utfallet

Standard type spill – et spill på det totale resultatet av konfrontasjonen. Det kan være tre alternativer: seieren til hver av boksene og tegning. Et uavgjort i boksing er et ekstremt sjeldent resultat. Typisk er oddsen for en uavgjort mer enn 20, mens en favoritts vinn beste odds sider er estimert fra 1,01 til 1,5.

Tidlig innsats

En tidlig seier i boksing er en knockout, når en av motstanderne savner en beat, faller og ikke kan stige for å fortsette kampen på det tidspunkt lovene tillater. Knockouts er en hyppig forekomst i tungvekt, som i denne kategorien har idrettsutøvere det mest alvorlige slag.

Vinner på poeng

En boksingskamp kan vare lenge og ikke ende med en knockout. I dette tilfellet må dommerne bestemme hvem som skal tildele seieren. De beregner totalt antall nyttige handlinger for hver idrettsutøver, beregne poengsum og avgjør en dom. Slike beslutninger er ikke alltid objektive, men det er ikke noe alternativ: boksere kan ikke kjempe uendelig.

Sats på antall runder

Under reglene i boksing er kampen begrenset til velkomstbonus odds et visst antall runder. I tilfelle av en knockout, slutter kampen for tidlig. Essensen av innsatsen på antall runder er å gjette hvor mange runder kampen vil vare. Du kan ta enten det nøyaktige beløpet eller totalbeløpet.

Hva skal du se etter før du satser på en bokser

Fysisk tilstand

Boksekampene er sjeldne, så det er viktig å vurdere idrettsutøverens fysiske tilstand og hans vilje til å kjempe. Hvis en bokser nylig hadde en skade, har han kanskje ikke skutt den nødvendige tilstanden og vil ikke kunne kjempe i full kraft. Skade påvirker ikke bare slagkraft og bevegelseshastighet, men også bokserens stil. For eksempel må en angripende bokser forsvare mer etter en skade, og dette er en uvanlig stil for ham. Det er sannsynlig at han vil bli beseiret.

Overgang fra en vektkategori til en annen

En bokser kunne vise gode resultater i sin tippetips langoddsen vanlige vektklasse og anses som en favoritt i den. Flytte til en annen vektkategori kan forandre alt. Hvis en idrettsutøver øker vektkategorien, må han håndtere sterkere slag og defensiv taktikk. Hvis boksen går i lett, må han være klar for økte hastigheter.