Hva skiller vellykkede spillere fra mislykkede spillere?

Nok en morsom hendelse skjedde i Storbritannia. Spilleren la 10 pund på alle kvartfinale-kampene i FA-cupen på ett ekspress. Han satser på at outsider vinner. Koeffisienten viste seg å være mer enn 100 tusen, og den potensielle gevinsten kan være en million pund. Da det gjensto å vente på bare ett utfall til ekspressen ble vunnet, var bookmakeren klar til å tilby spilleren å hente 15.000 i kontanter, men spilleren hadde en utilgjengelig telefon. Som et resultat mislyktes uttrykket, men historien traff media beste odds sider, og bookmakeren ga spilleren flere trøstepremier til en verdi av tusen pund.

Så for en stor lønn på spill er det ikke alltid nødvendig å være profesjonell, noen ganger er bare flaks nok.

Hva skiller vellykkede spillere fra mislykkede spillere?
Grunnleggende forskjeller

Først av alt, fagpersoner fra nybegynnere utmerker seg av erfaring. Fagfolk gjør færre dumme feil, lytter mindre til følelser, stoler på mer beregning og holder seg til strategien. En profesjonell vil aldri skynde seg å komme seg tilfeldig og vil ikke satse på hendelser som er uforståelige for ham.

Nybegynnere derimot vil ha alt på en gang. De er klare til velkomstbonus odds å ta en urimelig risiko og tenker ikke på distribusjonen av banken.
Spesifikke forskjeller

Fagpersoner leter etter de beste forholdstallene. Ellers vil de satse på bookmakeren, som la en lavere margin. Ellers er det en tapt fortjeneste. Nybegynnere gjør ikke det.

Fagpersoner gjør spill oftere. Jo flere spill som er gjort, desto mindre merkbare feil. En profesjonell har alltid en vellykket innsats litt mer, så en profesjonell i det lange løp vinner. En nybegynner, som har tapt flere ganger på rad, kan få panikk og begynne å satse uberegnelig.

Fagpersoner legger mer. Den gjennomsnittlige profesjonelle prisen tippetips langoddsen er flere titusenvis av rubler. Gevinsten fra hver slik innsats fyller banken betydelig. En nybegynner er klar til å bruke i gjennomsnitt 1-2 tusen rubler på et spill. Gevinsten fra slike spill er så liten, og tapet er uforholdsmessig stort. Dette undergraver nybegynnerens motivasjon.