Eliud Kipchoge vezeti a kenyai Fabulous Four-t London Marathon csatába

Valószínűleg az igazat is elmondhatják. Ami azt jelenti, hogy az idei férfiak londoni maratonja mindenesetre olyan lenyűgöző lehet, mint a tavalyi epikus, amikor ez a három kenyi olyan csodálatosan és drámaian kiragadta, mielőtt Kipchoge kipattant volna Kipsangból a Mall-ban, hogy nyerjen 2 óra 4 perc 42 másodperc alatt.

P> Általában London Marathon héten a tucatnyi nem hivatalos beszélgetés az edzők, az ügynökök és az eddigi sportolók körében határozottan jelzi, hogy ki van a formában, és ki jelenik meg a megjelenési pénzért. Nem ebben az évben. Nem csak az összes sportoló ígéretes, hogy csúcsformájúak, ami semmi új, de ezeket az érzéseket visszhangozzák azok, akik általában a tudatban vannak. Talán nem lepődhetünk meg.Az idei verseny kétségtelenül nem hivatalos kenyai olimpiai kísérletként megduplázódik, míg 1xbet kaszino az etióp válogatók szorosan figyelik számos sportolójukat, köztük a világ 5000 és 10 000 méteres rekordját, Kenenisa Bekele-t, aki 2: 05.15-et futott Két évvel ezelőtt debütált Párizsban, de azóta nagyrészt megsebesült.

Bekele és az eritreai Ghirmay Ghebreslassie, a pekingi 2015-es világbajnokság sokkgyőztese De a férfiak versenyének ismét kenyai csatákba kell kerülnie. Kipchoge, aki öt hat maratonját nyert, és a másodikban végzett a másodikban, határozottan úgy véli, hogy ő a legyőzni . “Az edzés idén gyorsabb” – mondja. “Gyorsan befejezem az edzéseket, nincsenek sérüléseim, úgyhogy azt hiszem, gyors időt fogok csinálni.” Elutasítja a nyomorgatás nyomását, nem pedig a vadászot. “A nyomás nagyon magas, de megbirkózni vele.Egyáltalán nem aggódom. “

Kipsang kuncog, amikor leírja, mi vár rá. “Ez a legkeményebb, amit valaha is ismertem – nagyon kemény csata lesz” – mondja. De aztán a következő 1xbet bonus lélegzetvételében azt állítja, hogy készen áll két órát és négy percet eltölteni, amikor azt hiszi, szükséges lesz a győzelemhez. “Azt hiszem, ebben az évben jobb vagyok. Kimitto azt is megígéri, hogy készen áll a csatára, de lehet, hogy Stanley Biwott, aki a negyedik volt 2015-ben és a második a 2014-ben, A Kipchoge kenőcsében a legerősebb repülést biztosítja.A 30 éves nyerte első maratoni fődíját New Yorkban tavaly ősszel, és ragaszkodik ahhoz, hogy sokkal erősebb lesz az edzőváltás után. “Ezúttal nagyon jól képzett” – mondja az Observer. “Nem jártam sérüléssel a maraton teljes programja. Jó állapotban vagyok, jobb, mint tavaly. Több mérföldet és több sebességet csinálok, és gyakran futok 30 km-t naponta. Kész vagyok. “

A kenyai Fabulous Four abban reménykedik, hogy emlékezik az emberekre az ország csodálatos tehetségéről egy ragacsos néhány hónap után, amelyben a nemzeti kormányzó testületet és a kormányt azzal vádolják, Hatékony doppingellenes programok, sőt olyan javaslatokkal szembesülnek, amelyek miatt a sportolók kihagyhatják a Rio-olimpiát.Ez a fenyegetés azonban visszavonult, miután a kenyai elnök pénteken aláírta a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi, hogy a doppingvételt vagy a kábítószereket elkobozzák vagy bírságot szabjanak ki. A nők faja valószínűleg arra enged következtetni, hogy A kétszeres győztes Mary Keitany csúcsformában van. Ő kedvelt, hogy bosszút álljon az etióp tigista Tufa ellen, aki meglepetést szenvedett a tavalyi verseny megnyerésénél, és Tufa társa, Mare Dibaba, aki Pekingben szerezte meg a világbajnoki címet. Közben a londoni maraton versenyigazgatója, Hugh Brasher, kiderült, hogy minden olyan sportoló, aki több mint $ 50,000-t nyer, öt év alatt fizetni fog, hogy megakadályozza az emberek csalását és kábítószert.Brasher idézte az orosz Liliya Shobukhova esetét, akit 2014-ben bűnösnek ítélt a doppingról 1xbet magyar az atléta biológiai útlevelében fellépő rendellenességek alapján, mivel ez a lendületet adta a változáshoz. A 2010-es győztes – amíg eredményeit meg nem semmisítették – gyakorlatilag “meghiúsította a második, harmadik és negyedik helyet elfoglaló sportolókat”. Shobukhova azt állítja, hogy több mint 2 millió dollárt nyert a megjelenésben és a pénzdíjat, valamint a Brasher-t Azt mondta: “Jelenleg bíróság elé állítjuk, hogy visszaszerezzük ezt a pénzt. De ha a pénzt egy letéti számlán tartották, akkor nem kellene sok pénzt keresnünk vele. Ez a pénz tartható.

“Ez a sport annak érdekében, hogy megakadályozza a furcsa rohadt almát, amely úgy dönt, hogy a csalás a menni, de nem.”