Betsson app android

Tilin valuutat

Pelitiliä voi tehdä vain Venäjän ruplissa.
Linja ja vedot
Prematch

Yrityksen itsensä mukaan Liga Stavok BC -linjalla järjestetään päivittäin yli tuhat urheilutapahtumaa.

Linja sisältää 20 erilaista urheilua sekä erikoispanoksia – valmennustilaisuuksiin, poliittisiin tapahtumiin, näyttelyliiketoimintaan ja muihin. Kilpailun valinta vaihtelee. Jalkapallo-osiossa ei ole pelkästään liigojen liigat – yli 65 maan turnaukset ja suuret kansainväliset mestaruuskilpailut.

BK: n “Vedonlyöntiliiton” luettelo jalkapallotapahtumista voi ylittää 100 markkinaa. Niiden joukossa ovat eurooppalaiset ja aasialaiset kertoimet, vakio- ja aasialaiset yhteensä – sekä koko ottelu että puoliaika. Laaja valikoima yhdistettyjä hintoja.

Keskimääräinen marginaali ennakkosuhteissa on 4-7%.
elää

Live-panosten keskimarginaali on 7-8,5%.

Maalausnopeudet keskimäärin. Tämä vedonvälittäjä tarjoaa yli 30 markkinat vetoa suosittuun koripallopeliin tapahtuman aikana ja 20 markkinoilta betsson app android epäsuosittuun jalkapallopeliin.
Vähimmäis- ja enimmäishinnat

Minimipanos on 10 ruplaa.
Platform- ja mobiili-vedot

Tämä vedonvälittäjä käyttää omaa ohjelmistoa.

Asiakkailla on pääsy alkuperäisiin iOS- ja Android-sovelluksiin, joilla on mahdollisuus rekisteröidä, tallettaa ja nostaa varoja, katsella videolähetyksiä sekä sivuston täysimittaista mobiiliversiota.
tuotteet

Vedonvälittäjän sivusto tarjoaa tällaisia ​​tuotteita:

  • vedonlyönti;
  • eSports-vedot.

BC: n “Vedonlyöntiliiton” sivusto tarjoaa käyttäjille online-urheilutapahtumia ja urheilutilastoja suurelta tietopalvelujen tarjoajalta Betradarilta.
tuki

Tukipalvelu vastaa ympäri vuorokauden sähköpostitse ja puhelimitse. On chat-keskustelu. Kokeilupyyntösi vastasi sähköpostitse 24 minuuttia. Palkin yhteystiedot löytyvät alla olevasta sivusta.