Az Unibet visszaáll a korai visszaállásból a Blitz Central Coast-be

A lenyűgöző 10 perces Blitz az Adelaide-t a vasárnapi Coopers Stadionban 4-2-re nyerte át a Central Coast-en. A Reds kénytelen volt hátra lőni 10.269 rajongó előtt a Hindmarsh-ban, miután a látogatók meglepetést könyveltek el, de az Egyesült 10 perccel a Unibet félórán belül háromszor sikerült áttörni a hiányt, és kényelmes 3-1-es vezetést kellett tennie a szünetben.

Az Adelaide már korán uralott és sok esélyt élt át, de a látogatók 15 percen belül elhagyták a patthelyzetet, amikor Roy O’Donovan a Liam Rose átbocsátó labdájára kapaszkodott. Az ír csatár megdöntötte Dylan McGowan-t, és Eugene Galekovic lövöldözött a közeljövőben. A-League: Perth Glory le Jets-et, Roar későn győztesnek Unibet találta a Sydney FC-t. Tovább

A Reds azonban összegyűlt, idő 10 perc alatt.Isaias volt a célpont az Egyesült United előtt egy gonosz merülési lövés 30 méter a fél órát, mielőtt egy bizonyos ragyogás Stefan Mauk tedd a Reds előtt négy perc múlva.

A fiatal középpályás megkapta a labdát Bruce Djite-ből, és négy tengerész Unibet védőként végigsöpört végig a cél alsó sarkában.

néhány perc múlva a büntetőterületen áthaladó tisztességes átadás után Goodwin, aki végső segítséget nyújtott a csatárnak 10 méteres kalapáccsal.

A United a második félidő nagy részében kényelmesen érezte magát, Garcianak jobbnak kellett volna lennie a közeli távolságból.A Reds ezután a negyedik helyet foglalta el, amikor a helyettes Pablo Sanchez 81 percen belül helyet kapott a helyszínre.

A Central Coast két perccel húzta el az egyiket, amikor O’Donovan Unibet megragadta a második délutáni felvétel. A csatár a mellkasával irányította a labdát, mielőtt a bal lábnyomot rontotta volna Galekovic mögé, és véletlenül nem hagyta el a vörösöket.

more: unibet befizetési lehetőségek