1xbet pariuri sportive fotbal

1xbet pariuri sportive fotbal

Pentru a compara 1xbet cu alte cărți de sport, consultați cele mai bune site-uri de pariuri sportive din Canada.

O gamă largă de sporturi oferite și o mare varietate de tipuri de pariuri vorbesc despre pariuri sportive fotbal calitatea ofertelor 1xbet. Site-ul este clar structurat și ușor de gestionat, ceea ce face experiența clientului foarte plăcută.

În plus, cu serviciul pentru clienți disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, 1xbet este poziționat ca una dintre cele mai bune case de pariuri de pe piață.

Cu toate acestea, pare să existe un sentiment persistent la 1xbet: și anume că jucătorii sportivi nu sunt într-adevăr ținta principală, deoarece grupul vizează în principal jucătorii de cazino și poker.

Dacă sunteți interesat de ofertele 1xbet pentru noii săi clienți, asigurați-vă că consultați recenzia noastră bonus 1xbet.

Primă

1xbet oferă un bonus de bun venit de 50 USD, trebuie să faceți prima depunere pe site cu orice metodă de plată, cu excepția Neteller, PayPal și Skrill, pentru a beneficia de această ofertă.

Un alt avantaj al 1xbet este programul său de loialitate: cu fiecare pariu, puteți câștiga „puncte 1xbet”, care vor fi apoi convertite în pariuri gratuite. Prin urmare, este în interesul dumneavoastră să pariați cât mai des posibil pentru a acumula punctele dvs. „bonus”.

Serviciu clienți

1xbet este una dintre cele mai bune case de pariuri în ceea ce privește serviciul pentru clienți, cu disponibilitate 24/7 și răspunsuri garantate la toate întrebările în termen de treizeci de minute. Serviciul pentru clienți poate fi contactat prin telefon, fax și formular de contact, precum și prin chat direct pe site-ul web 1xbet.

O caracteristică suplimentară interesantă este faptul că acest serviciu este disponibil în diferite limbi pentru a satisface toate tipurile de clienți. Deci, dacă aveți vreo problemă cu serviciul oferit, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul lor de asistență pentru clienți.

Pentru a contacta un agent 1xbet, consultați secțiunea „Asistență” a site-ului. Veți avea opțiunea să completați formularul de e-mail și să așteptați un răspuns, să discutați direct cu un reprezentant sau să efectuați un apel.

Mijloace de plata

1xbet oferă toate opțiunile de plată obișnuite: carduri de credit (MasterCard și VISA), transferuri bancare, Clickandbuy, Click2pay, entropay, paysafecard, netteller, ukash și Skrill.

Pentru depozitele mai mici de 100 USD cu cardul de credit, 1xbet ia 2% din toate taxele. Sumele minime ale depozitului depind de metoda de plată aleasă și sunt în jur de 30 USD pentru depozitele pe cardul de credit.