1xbet élő fogadás

1xbet élő fogadás

Fizetés

A Parions Web ezen a területen régóta gúnyolódik, azóta fokozatosan bővítette a betéti módszerek körét. A hagyományos bankkártya mellett most például Paypal vagy Paysafecard előre fizetett kártya segítségével is befizetheti számláját.

Az FDJ online segítségét 2020 tavaszán felülvizsgálták, és végül tartalmaz élő fogadás egy sportfogadással foglalkozó GYIK-t. Az ügyfélszolgálatot telefonon és e-mailben is el lehet érni.

Az 1xbet üzemeltetője röviden

Az 1xbet (korábbi nevén BetandWin) egy osztrák származású társaság, amelyet 1999-ben alapítottak. A tőzsdén jegyzett 1xbet a világ egyik vezető online szerencsejátéka. A sportfogadás mellett az 1xbet a póker elismert játékosa.

Ez az oldal hivatalosan legális Franciaországban, mióta 2010 júniusában megszerezte jóváhagyását az ARJEL-től. 2017 júniusa óta Robert Pirès volt labdarúgó a márka nagykövete. Ami a szponzorálást illeti, az üzemeltető 2020 óta kapcsolódik BIG Ligájához, amely négy nagy európai futballklubot foglal magában: Inter Milan, Atlético de Madrid, Borussia Dortmund, Valence CF.
Véleményünk az 1xbet Sport weboldalon

Ergonómia

A tervezés és a hozzáférhetőség mindig is erős pont volt az 1xbet-nél, de a webhely 2019 végi átalakítása ezen a szinten kis visszafejlődésnek számít. Kezdetben független, a számítógépek és a mobilok webhelye valójában egy, és ez utóbbi stílusát általánosították. Az eredmény vegyes a nagy képernyőn: a menük aprók, és a márka ikonikus sárga / fekete színpalettája háttérbe szorul. A jelentéstételnek azonban nincsenek komolyabb akadályai, és mindig szeretjük kedvenc csapataink vagy bajnokságaink népszerűsítésének lehetőségét.

Bónusz

Az ingyenes fogadások formájában megjelenő üdvözlő ajánlat nem a legvonzóbb a piacon. Ami a rendszeres promóciókat illeti, 2020 óta ritkábbak, és főleg a kombinált fogadásokra összpontosítanak. De az 1xbet időnként eldob freebeteket a megszakadt játékosok számára. Bónuszleírásunk áttekintése többet tud mondani.

Tétek megválasztása

Az 1xbet a sportágak és a mérkőzések előtti fogadások sokféleségét kínálja. Például a futball esetében vannak olyan alapvető tétek, mint az 1N2 vagy a kettős esély, és olyan kifinomultabb fogadások is, mint az “1. csapat által az 1. félidőben szerzett gólok száma”. A legigényesebb játékosok továbbra is észrevehetik a góllövőkre vonatkozó fogadások vagy egyes mérkőzések büntetéseinek visszatérő hiányát. Ezenkívül nem kínálnak alternatívát az odds fogadásokra (nincs lottó focirács vagy fantázia bajnokság). 2018 januárja óta működik a híres cash-out funkció, amellyel nyereményét gyűjtheti a mérkőzések vége előtt.

Élő fogadás

Az élő fogadási felület rendezett, és a fogadások sokfélesége érhető el. Ezenkívül sok meccshez streaming videók tartoznak, így ingyenesen nézhet foci- vagy teniszmérkőzéseket. Az 1xbet azonban már nem mércéje ezen a területen, és ma már megelőzi az 1xbet. Valójában a videókat tartalmazó versenyek száma kisebb (például nincs La Liga), az adás menetrendje összefoglaló, és nem láthatjuk a mérkőzéseket teljes képernyőn a számítógépen.

Párizs mobilon

A nomád játékosok számára az 1xbet volt az első olyan szolgáltató, amely kifejlesztett egy speciális weboldalt a mobilok számára. Elérhető egy alkalmazás Android és iPhone okostelefonokra, és a fájdalmas csatlakozási szakasz ellenére is sikeres (nincs ujjlenyomat-felismerés).

Esély

Az eredmények itt vegyesek: az 1N2-ben a népszerű versenyek alacsony átlagában vannak (fogadások a meccs eredményére). De más típusú, pontosabb előrejelzések, például az “alulmaradás” (gólok száma) esetében az 1xbet gyakran kicsit versenyképesebb.