Преди това skikros беше ужасно забавление, вече не. И това ме кара да се ядосвам, казва чешкият

Къде е Чехия празнува бронзови благодарение snowboardkrosařce Ева Samková организаторите на линиите нокаутира добре. Може би толкова много.

“Тя е хубава. Но в същото време няма да кажа тази светлина “, каза Кучерова, на 28 г., Но дори и сред skikrosařkami настъпила на катастрофи, някои много лошо.

Но Олимпийските игри просто иска да се покаже.

“В първите няколко дни той е луд сноубордисти след това беше ужасно бързо. Ние сме паднали далеч зад въздействията “, припомня Кучерова. – Като, може би те преувеличават. Защото това е, което 20-те момичета имат в света, не повече. Дори и да е имало повече от нас и момичетата паднали далеч по време на тренировките. “Начало

Тя преминава през първоначалния надпреварата нокаут, в крайна сметка, като 14-тимясто. – Предполагам, че не е лошо да си на Олимпийските игри до шестнайсет, кой го има? – Той се усмихва. – Но не съм щастлива. Десетте за мен бяха нереалистични. Просто ме разстрои. ”

Най-вероятно, че поради снежна буря в четвъртък над Bokwangem и стриктно skikrosovým regulím го завършва е доста голяма лотария.

” Това се промени времето, толкова повече влага…И тогава той мислеше, че е напълно различна раса. Имахме едно тренировъчно пътуване и ние всички проучвахме колко трябва да стиснем. Трудно е, сноубордисти са ужасно обучителни сесии, бяхме там заедно, преди kvaldou пет. ”

Особено в този спорт е на Олимпийските игри все още съществен момент от четири години усилия.И след това да я медал отива почти “Край”, поради което Kucerova отново подчертава: “. Аз ме ядоса”.

И не само на Зимните игри

“Направи го сега все още, за Světáci. Когато започнах езда Ски крос наистина ми хареса само на факта, че ние пристигнахме на състезания, имаме един час и половина, понякога и две – и пътуване. И аз трябва да дам шест писти. Ние различно променило. В действителност, това беше забавно, ние се качи. ”

И сега? “Сега трябва да се концентрираме наистина адски, защото има две писти, за да получите цялата песен хит. Още един ден трябва да бъде един, а след това на следващото състезание. Това не е много по-забавно “, признава той.

Каква е следващата стъпка? Тя иска повече време, за да се отдадете. “Аз не искам да го реши преди Олимпиадата и, освен това, не дори и за нея”, каза тя. “Така че аз не знам.Отивам до сезона и ще видя. Вероятно бих искал още един. ”

Но толкова радост, колкото и в миналото, няма да го включим.