Бердих е в беда в Марсилия, но той напредва. Плискова в Дубай завършва

Plíšková двадесет и пет се смути да подаде, което обикновено е най-силното оръжие срещу царство и дори имаше шанс да се върне. Чешкият представител взе четири двойки и само два аса и загуби три пъти.

Пет години по-стар съперник получиха преднина винаги прав в началото на комплекти, така и в раздела за мача не е предложил един шанс да контраатакуват.

“Добро обслужване днес е от ключово значение”, каза сфера че след лошото сезон миналата година и интригуващ нов треньор дойде до точка, а тази година четирите турнири е третият път, в полуфиналите.

“В сравнение с миналия сезон, сега имам много повече самочувствие.През последните години ние (и Pliskova) стана много стегнати игри, аз знаех, че ще бъде трудно, но днес показа добри резултати “, заяви световният номер девет.

сфера, която в Дубай в 1 кръг изключени Барбора Стрицова и над Pliskova спечели за трети пореден път. Салдото се подобри до 7: 3 в своя полза. В полуфиналите тя чака шампиона Елина Свитолина от Украйна

. Travaglia смаже Бердих напредък в Марсилия

Томас Бердич ще играе на четвъртфиналите в Марсилия. Седемнадесети в световната ранглиста тенисист смаже италиански противник Стефано Travaglia на квалификациите 5: 7, 7: 6 и 6: 3-тиПолуфиналите ще играе срещу Бердих Дамир Dzumhur от Босна.

Бердих през последната седмица поради здравословни причини, той подава оставка от турнира в Ротердам и Travaglia, до 129 играч ранглиста на АТР, се бореше на корта два и четвърт час. Получил от него 18 аса самият им даде дванадесет и взе само три от седемте brejkboly.

Първият набор реши загубил обслужване на чешките тенисисти в единадесетия гама и след това Бердих все още бъде предотвратена четири setboly трябваше да се обърнат мача. Във втория сет той дълго време доминираше, но от 5: 2 той остана в пауза. Решаващият акт, но вдигна противника два пъти печели услуга и се очаква да държи под око вече.

Swiss Станислас Вавринка в мач четвъртък обновената лявата си контузия в коляното, която е предизвикала миналата година пропусна почти половината от сезона.Втори кръг с Беларус човек Иля Ivask имаше в началото на втория сет, за да се откаже, накуцвайки напусна корта и изглеждаше много проблемен.

тридесет и две три пъти от Големия шлем шампион имаше проблеми с коляното си, тъй като Уимбълдън, се занимава с хирургическа процедура. Но те се завърнаха в Марсилия. “В позиция 3: 3 коляното ми ритна нещо. Тогава не можех да го огънете “, каза втората в схемата играч в турнир сайта.

Вавринка тази година падна във втория кръг на Откритото първенство на Австралия. В София той стигна до полуфиналите, но миналата седмица загуби първия си мач в Ротердам.